Cercardor Google

dimecres, 26 de novembre del 2008

La violència de gènere


La violència de gènere és un fet que ocurreix des de fa molt i concretament la que s'exerceix sobre les dones.
La major part de les accions de violència de gènere no han estat considerades delicte fins ara.
Les sancions amb què es castiga la violència contra les dones s'uneix a les mesures que intenten protegir les dones i dissuadir els agressors. Així doncs, el fet que existeixi legislació que protegeix les dones anima aquest col·lectiu a denunciar els episodis de violència davant la justícia.
Els maltractaments no són sempre agressions físiques, ja que el seu objectiu no és causar una lesió inmediata sinó sotmetre a la persona sobre la qual s'excerceixen.
Però, sobretot, la millor prevenció de totes les formes de violència de gènere és l'educació en la igualtat. La violència és una conducta apresa modificable. La socialització de nens i nenes contra aquesta problemàtica i la reeducació dels adults en la igualtat són camins que poden ajudar a evitar caure en aquesta dinàmica.

Opinió personal

La meva opinió personal, és que els “homes” que maltracten a les dones no es mereixen res, totes les dones volem igualtat, jo, cada cop que engego la televisió hi ha un cas diferent de violència de gènere , i jo crec que els “homes” que fan això. No són homes, són monstres.
I m’hes difícil creure les coses que poden arribar a fer els homes, però no en tots els casos.
Només demano que els homes i dones que siguin així , que maltractin a altra gent, o a animals, o a qualsevol ésser viu, que es maltracti així mateix i veurà el sufriment i el dolor que pot arribar a causar una cosa d’aquestes.


Només demanem, IGUALTAT.

NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.