Cercardor Google

dimecres, 3 de juny del 2009

Sortida a Toulouse!


SORTIDA A TOULOUSE

Els alumnes de 2n i de 3er que fan francès a l'IES Torre del Palau, els dies 21 i 22 de Maig van marxar a Toulouse, a les 6:30 del matí.
Des de Terrassa es van dirigir, amb autocar, cap a les Grottes de Niaux, les coves de Niaux, a on hi han pintures rupestres de fa més de 14.000 anys.
Van entrar a la cova cap a les 10:20 del matí, repartits en dos grups, el primer grup va entrar a les coves amb una guia i llenternes , i el segon grup s'esperava esmorzant en unes roques de l'entrada per entrar quan el primer grup sortís.
Després de visitar les coves, els dos grups van entrar a l'autocar per dirigir-se a Toulouse, al alberg on dormirien aquella nit. Al alberg van arrivar cap a les 2:00 del mig dia, i al arribar van anar a les havitacions a deixar les maletes i a fer els llits, després van sortir a fora, a l'entrada de l'alberg i van dinar allà.
Després de dinar van agafar el metro per visitar una mica Toulouse, la Place du Capitole, la Place esquirol, les jacovins, etc.
Quan ja ho van visitar quasi tot, van anar de compres 1 hora, i van quedar que a les 7 havien d'estar tots a la Place du Capitole.
Seguidament, cap a les 7:15 de la tarda van anar cap al metro caminant per tornar al alberg i sopar.
Després de sopar, van anar amb metro, un altre cop, a Toulouse , a visitar el pont per on passa el riu Garone.
Després , cap a les 10:30 de la nit van anar cap a una plaça a prop del metro per poder menjar algun gelat, o crêpe.
Van tornar al alberg cap a les 12:00 de la nit, i cap a les 12:30 ja estaven tots els alumnes al llit.
Pel matí, a les 7:30 tots els alumnes van baixar de les seves habitacions amb el tiquet per poder esmorzar, i seguidament, després de l'esmorzar, van anar cap a les seves habitacions per preparar-se la maleta per poder marxar a la Cité de l'Espace.
A la Cité de l'Espace van estar visitant totes les maquetes a tamany real de les aeronaus, i algunes reals, amb uns cascos i com una mena de ràdio que els-hi van donar al entrar, que era com un guia i traductor.
Quan van acavar de veure-ho tot van anar a dinar a un restaurant d'aprop.
Van arribar a la Plaça de les magnolies aproximadament cap a les 11:00 de la nit, ja que van tindre 9km de retencions a l'autopista.

Opinió personal:

Va ser una gran sortida , però molt curta. El que més em va agradar van ser les grottes de niaux, la cité de l'espace i visitar Toulouse, total, em va agradar tot.
Va ser molt divertit i em va agradar molt!